top of page
Search

EKOLOGISUUS ARVONA

Updated: Jan 23, 2020

Ekologisuus on erittäin ajankohtainen asia ja vaikka yrityksemme idea ei liity suoraan maailman pelastamiseen ilmastonmuutokselta, haluamme auttaa omalta osaltamme mahdollisimman paljon. Pyrimme ajattelemaan ympäristöä jokaisessa valinnassamme.


Arvostamme asiakkaita, jotka käyttävät ekologisia tuotteita tai toimivat muuten ekologisesti. Ja ottaessamme asiakkaihin yhteyttä kiinnitämme huomiota heidän toimintatapoihinsa.


Haluamme kiinnittää erityisesti huomiota mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen luomiseen, jotta ympäristö rasittuisi mahdollisimman vähän. Tästä johtuen olemme päättäneet, että liikkuminen työtehtäviimme tapahtuu aina ensisijaisesti julkista liikennettä käyttäen. Meille on tärkeää, ettei jälkeemme jää roskaa.


Pyrimme myös huolehtimaan siitä, että mahdollisimman suuri osa markkinoinnista tapahtuu sosiaalisessa mediassa ja suoramarkkinoinnissa käytämme helposti kierrätettäviä materiaaleja. Mainosvaatteissamme käytämme luomupuuvillasta valmistettua kangasta, joka kestää pitkään. Flyerimme on valmistettu helposti kierrätettävästä paperista.


- Hattiina Syväniemi



11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page