top of page
Search

VUOSI YRITTÄJÄNÄ

Updated: Jan 23, 2020

Yrityksemme on mukana vuoden 2019-2020 Vuosi Yrittäjänä -projektissa Nuori Yrittäjyys järjestön kautta. Olemme olleet alusta lähtien erittäin innoissamme, sillä tiedämme miten paljon mahdollisuuksia tämä vuosi tuo mukanaan. Saamme alkumakua yrittäjyydestä ja ymmärrämme paremmin haasteet ja sen miten ne voi selvittää mahdollisimman hyvin.


”Olen osallistunut projektiin jo aikaisempana vuotena ja kehittynyt yritystoiminnassa nyt jo huimasti. Uskon siis tämänkin yritysvuoden tuovan mukanaan valtavasti uutta tietoa ja taitoa.”

- Hattiina Syväniemi


Nettisivujensa mukaan Nuori Yrittäjyys järjestö haluaa vaikuttaa lasten ja nuorten yrittäjyys- työelämä- ja taloustaitoihin. NY auttaa kouluja järjestämään ja toteuttamaan erilaista opetusta opinto-ohjelmiensa kautta alakoulusta korkea-asteeseen saakka.

Toinen aste, johon me kuulumme sisältää vuosi yrittäjänä projektin lisäksi myös oman talouden hallinta kurssin sekä 24-h leirin, jonka me olemme suorittaneet alkulukukaudesta. Sieltä saimme myös paljon hyödyllistä tietoa yrityksen perustamiseen liittyen.


Vuosi Yrittäjänä -projektissa perustetaan oikealla rahalla toimiva yritys, joka takaa turvallisen tavan opetella yrittämistä. Vuoteen kuuluu myös semifinaali ja finaali, jossa kisataan omassa sarjassa. Kisoista voi voittaa titteleitä ja useita palkintoja sekä saada paljon hyödyllisiä vinkkejä tuomareilta.


Osallistuessa NY-ohjelmiin, saa myös mahdollisuuden osallistua alumnitoimintaan. Tämä antaa mahdollisuuden päästä verkostoitumaan yritysmaailman edustajien sekä muiden yrittäjähenkisten nuorten kanssa.


Yritysvuoden jälkeen NY yritys loppuu, mutta toimintaa voi jatkaa oikean yrityksen perustamisen parissa. Näin Two Smiles aikoo tehdä, sillä me uskomme ideaamme ja tiedämme, että sille riittää kysyntää.


- Hattiina Syväniemi





58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page