top of page
Search

SLUSH 2019

Olimme Slush- tapahtumassa marraskuussa 2019. Olimme siellä vapaaehtoisina eli volunteereinä. Slushissa olimme koulun kautta, eli Slush ei virallisesti liittynyt yrityksemme toimintaa, mutta sekä minä, että Hattiina olivat Slushissa mukana, sekä vielä samassa Volunteers Groupissa. Vaikka emme Slushissa tuoneet omaa yritystä millään tavalla esille saimme sieltä paljon hyvää asiakaspalvelu kokemusta niin suomeksi kuin englanniksikin. 

Slush tapahtumana on kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritys- eli start up- tapahtuma. Tapahtuma järjestetään marraskuussa Helsingin messukeskuksessa ja tänä vuonna tapahtuma järjesttiin 11. kerran. Slush kerää vuosittain monia start up -yrityksiä, sijoittajia, puhujia ja vapaaehtoisia samaan tilaan kahdeksi päiväksi. 2019 vuoden Slushissa oli 25 000 osallistujaa. Se on Euroopan suurin kasvuyritystapahtuma ja ihmisiä Slushiin tulee ympäri maailmaa.

Me Hattiinan kanssa olimme molemmat narikassa töissä, sekä vain ensimmäisenä päivänä. Mielestämme narikassa työskentely oli hauskaa, koska pääsimme keskustelemaan samalla niin suomalaisten, kuin ulkomailta tulleidenkin ihmisten kanssa. Narikassa työskentelyn lisäksi kiertelimme Slushissa kaksi päivää. Slush tapahtumana opetti meitä todella paljon. Saimme sieltä paljon uutta innostusta, tietoa ja taitoa yrityksemme pyörittämiseen. Slush on myös tapahtumana sellainen mihin lähtisimme milloin vain uudelleen!


- Milla Suominen




5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page